Rozwiązany Kino domowe - połaczenie bluetooth - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Kino domowe - połaczenie bluetooth (/kino-domowe-polaczenie-bluetooth-50286-t) |
Kino domowe - połaczenie bluetooth - betluk - 22.06.2016 09:54 Witajcie, Posiadam kino domowe firmy samsung z możliwością odtwarzania muzyki za pomoca bluetooth. Gdy włączę kino w tyb bluetooth oraz telefon muzyka przesyłana jest bez problemu po sparowaniu urządzeń. Pomyślałem więc że to samo będzie z komputerem uruchomiłem bluetooth w komputerze wyszukałem i jest! znalazło jako zestaw słuchawkowy HTS j 5500. Tyle że za żadne skarby w świecie nie instaluje do niego sterownika wyszukuje i nic nie znajduje. Wie ktoś może jaki sterownik użyć ? RE: Kino domowe - połaczenie bluetooth - LadyInBlue - 22.06.2016 10:59 A jak próbujesz sparować komputer z tym zestawem słuchawkowym co pokazuje? RE: Kino domowe - połaczenie bluetooth - betluk - 22.06.2016 13:47 Najprostsze rozwiązania są najlepsze Przecież należy to sparować a później słuchać Dzieki |