![]() |
Rozwiązany Nieprzydzielone miejsce po formacie - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Nieprzydzielone miejsce po formacie (/nieprzydzielone-miejsce-po-formacie-49863-t) |
Nieprzydzielone miejsce po formacie - blade2093 - 27.04.2016 05:34 Witam,wczoraj formatowałem starego laptopa Dell. Instalowałem Win 7 i chciałem w kreatorze stworzyć jedną partycję (Były dwie). Niestety po usunięciu partycji D: nie mogę miejsca nieprzydzielonego dodać do partycji C:. Nie sprawiałoby to problemu, gdyby poprzedni właściciel nie podzielił dysku na pół (2x200gb). Próbowałem opcji rozszerz wolumin, resize, nawet w cmdprompt próbowałem i nic. Jedyne co mogę stworzyć z miejsca nieprzydzielonego to stworzyć nową partycję. Dodam, że poprzednio był win 10 i podczas odpalenia z płyty Win 7 w momencie gdzie mamy nasze partycje usunąłem Tylko C i D, tworząc nowe C pod system. Partycji zarezerwowanych przez winde nie ruszyłem. Pozdrawiam i dziękuję za rady RE: Nieprzydzielone miejsce po formacie - blade2093 - 27.04.2016 16:55 Rozwiązane. Łączyć można tylko partycje które są obok siebie ![]() |