![]() |
League of Legends: Problem z usługą Pomoc IP - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: League of Legends: Problem z usługą Pomoc IP (/league-of-legends-problem-z-usluga-pomoc-ip-49804-t) |
League of Legends: Problem z usługą Pomoc IP - samenus4 - 18.04.2016 18:40 Witam. Otóż mam problem z usługą Pomoc IP. Nie mogę jej wyłączyć ze względu na te szare przyciski. Przez to co 2 mecz mój internet siada. Pomożecie? ![]() Konto: Zwykłe, NIE admin. System: Co innego jak nie Win 7 :> RE: League of Legends: Problem z usługą Pomoc IP - thermalfake - 18.04.2016 19:46 Trzeba uruchomić przystawkę Usługi z podniesionymi uprawnieniami administratora gdyż inaczej konto nie ma żadnych praw do zmian w rejestrze systemowym. Start -> cmd -> PPM "uruchom jako administrator" -> services.msc Odszukujemy usługę Pomoc IP i do niej wchodzimy Zakładka Ogólne, pole typ uruchomienia -> wyłączony Po każdym starcie systemu ta usługa się już nie włączy. |