![]() |
Rozwiązany Klawisze specjalne laptopa nie działają (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Rozwiązany Klawisze specjalne laptopa nie działają (rozwiązany) (/klawisze-specjalne-laptopa-nie-dzialaja-rozwiazany-4963-t) |
Klawisze specjalne laptopa nie działają (rozwiązany) - Ratownik - 04.03.2010 15:38 Witam, jestem tutaj nowy nie wiem czy w dobrym miejscu piszę temat. Na swoim laptopie Asus Aspire 5738ZG zainstalowałem oryginalny system Windows 7 Ultimate PL x64... Nie działają Mi klawisze specjalne tzn - regulacja głosu. Jaki sterownik mam zainstalować. Proszę o pomoc bo laik w tej sprawie jestem. Pozdrawiam. RE: Klawisze specjalne. - War_3_ - 04.03.2010 15:47 Zaktualizuj wszystkie sterowniki Szukanie i aktualizacja sterowników. Możesz założyć kilka kont w DriverMax żeby było szybciej. RE: Klawisze specjalne laptopa nie działają - Admin - 04.03.2010 15:53 Pierwszy raz słyszę o Asusie Aspire, chyba kolego chodziło Ci o Acera. RE: Klawisze specjalne laptopa nie działają - Ratownik - 04.03.2010 16:05 Masz racje, chodzi o Acera - sory za pomyłkę. Czekam na odp. RE: Klawisze specjalne laptopa nie działają - War_3_ - 04.03.2010 16:07 Patrz wyżej. RE: Klawisze specjalne laptopa nie działają - Lalik - 04.03.2010 16:15 Driver max ci nie pomorze, ponieważ za klawisze multimedialne odpowiedzialna jest aplikacja a nie sterownik, najlepiej jak wejdziesz na stronę producenta i znajdziesz aplikacje odpowiedzialną za te klawisze, zazwyczaj jest ona umieszczana w grupie aplikacje i zazwyczaj jest tam opis ![]() RE: Klawisze specjalne laptopa nie działają - Ratownik - 04.03.2010 16:22 No wybrałem swój model 5738ZG wszedłem w Applications i co dalej? Którą rzecz wybrać? LaunchManager Dritek LaunchManager Application LaunchManager Dritek Acer LaunchManager Application PowerSmart Manager Acer PowerSmart Manager Application RE: Klawisze specjalne laptopa nie działają - Lalik - 04.03.2010 16:43 LaunchManager Dritek LaunchManager Application LaunchManager Dritek Acer LaunchManager Application Któryś z tych najprawdopodobniej, każdy komputer ma inaczej, ten trzeci od zasilania jest ![]() RE: Klawisze specjalne laptopa nie działają - Ratownik - 04.03.2010 16:59 Wielkie dzięki - działa ![]() Temat do zamknięcia. |