![]() |
Problem z ekranem po kazdym starcie systemu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Problem z ekranem po kazdym starcie systemu (/problem-z-ekranem-po-kazdym-starcie-systemu-4933-t) |
Problem z ekranem po kazdym starcie systemu - bemar666 - 03.03.2010 12:07 Witajcie mam problem z ekranem a mianowicie po każdym starcie systemu w programie dołączonym do karty graficznej Catalyst™ Control Center w zakładce "Pulpity i ekrany" ustawiają się dwa ekrany, ten na którym pracuje, mam foldery, ikony itp. i drugi pusty który jest tak jakby za prawa krawędzią pierwszego ekranu co sprawia, że np. jak otworze jakiś folder to on się otwiera na tym drugim ekranie i murze albo przełączać się w wyżej wymienionym programie na drugi ekran albo wyłączyć jeden ekran i tu tkwi problem bo jak go wyłączę to po restarcie systemu znów są dwa ekrany :/ co mam zrobić ? RE: Problem z ekranem po kazdym starcie systemu - stingear - 03.03.2010 12:39 Odinstaluj sterowniki Ati i ponownie zainstaluj i wyrzuć z autostartu CCC(i wszystko co z tym związane), powinno zacząć normalnie działać. RE: Problem z ekranem po kazdym starcie systemu - zbig - 03.03.2010 13:08 Rozumiem, że próbowałeś w ustawieniach ekranów ustawić monitor główny? |