![]() |
Rozwiązany Wyskakujące okno z informacją o uszkodzeniu dysku (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Wyskakujące okno z informacją o uszkodzeniu dysku (rozwiązany) (/wyskakujace-okno-z-informacja-o-uszkodzeniu-dysku-rozwiazany-4927-t) |
Wyskakujące okno z informacją o uszkodzeniu dysku (rozwiązany) - Hellixs - 03.03.2010 00:05 Witam mam takie pytanie wyskakuje mi cały czas to, że mam uszkodzony dysk o to screen ![]() RE: Wyskakujące okno z informacją o uszkodzeniu dysku - slump - 03.03.2010 02:32 Ja na Twoim miejscu myślałbym o naprawie dysku, lub o zakupie nowego, bo niedługo problem zniknie ale już sobie nie tylko nie pograsz komfortowo a w ogóle. Użyj systemowego narzędzia do sprawdzania dysków i jeszcze jakiegoś zewnętrznego. RE: Wyskakujące okno z informacją o uszkodzeniu dysku - Skymad - 03.03.2010 07:57 Sprawdź dysk Victorią albo HDD-Tune. RE: Wyskakujące okno z informacją o uszkodzeniu dysku - Lalik - 03.03.2010 10:06 Podłącze się pod kolegów i powiem ci jeszcze jedno faktycznie tego nie lekceważ na moje oko smart informuje, że z dyskiem źle się dzieje, porób kopie zapasowe i albo serwisuj dysk a jeśli jest stary to raczej opłacalna będzie jedynie wymiana ![]() RE: Wyskakujące okno z informacją o uszkodzeniu dysku - Hellixs - 03.03.2010 12:53 Akurat nie martwię się tym dyskiem bo to i tak tylko 80gb na sam system wiec chciał bym tylko jakoś to wyłączyć Zainstalowałem ten program HD Tune i o to screen ![]() ![]() RE: Wyskakujące okno z informacją o uszkodzeniu dysku - PLANETKA - 03.03.2010 13:19 Hellixs Tak to może być tego powodem więc jak koledzy proponują ,kup i wymień na nowy dysk ja tu raczej innego wyjścia nie widzę. RE: Wyskakujące okno z informacją o uszkodzeniu dysku - Hellixs - 03.03.2010 13:24 (03.03.2010 13:19)PLANETKA napisał(a): Hellixs Tak to może być tego powodem więc jak koledzy proponują ,kup i wymień na nowy dysk ja tu raczej innego wyjścia nie widzę. Nie wiem ale smigam na tym tym dysku kupe lat dopiero jak 2 dni temu przeszedłem na Windows 7 to wyskakuje mi to okno i jakoś dysk się nie sypał. Jak się dysk wysypie to kupie nowy ![]() RE: Wyskakujące okno z informacją o uszkodzeniu dysku - PLANETKA - 03.03.2010 13:32 To ja ci zaproponuję pożycz od kogoś , sprawdż czy będzie wtedy dobrze z dyskiem. RE: Wyskakujące okno z informacją o uszkodzeniu dysku - Lalik - 03.03.2010 14:19 Z dyskiem jest problem, jeśli chcesz na nim działać wydaje się to dość ryzykowne zwłaszcza, że jak sam piszesz wykorzystuje go system, powiadomienia możesz wyłączyć bądź w biosie bądź klikając na powiadomieniu "nie pytaj więcej o ten problem" To że na XP ci hulał nic nie znaczy, jedynie tylko to, że XP jest przestarzały i nie posiada połowy funkcji które posiada Seven, na XP by ci padł i nawet nie wiedziałbyś kiedy i czemu i cale dane poszłyby sobie w las ![]() RE: Wyskakujące okno z informacją o uszkodzeniu dysku - Hellixs - 03.03.2010 14:38 Akurat danych to tam na nich nie mam ![]() RE: Wyskakujące okno z informacją o uszkodzeniu dysku - ihatebuffering - 03.03.2010 17:19 Jeśli to dysk na ATA to możesz jeszcze spróbować wymienić taśmę ale to i tak pewnie wina padającego dysku. RE: Wyskakujące okno z informacją o uszkodzeniu dysku - slump - 03.03.2010 21:55 Tak jak polecono jak masz komunikat kliknij w nie pytaj więcej o ten problem. Po tym już się nie pokazuje prawda? RE: Wyskakujące okno z informacją o uszkodzeniu dysku - Hellixs - 04.03.2010 01:49 Tak już jest wszystko okej temat do zamknięcia. |