Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Karta Sieciowa "Połączenie lokalne" nie ma poprawnej konfiguracji protokołu IP. - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f)
+--- Wątek: Karta Sieciowa "Połączenie lokalne" nie ma poprawnej konfiguracji protokołu IP. (/karta-sieciowa-polaczenie-lokalne-nie-ma-poprawnej-konfiguracji-protokolu-ip-48971-t)

Karta Sieciowa "Połączenie lokalne" nie ma poprawnej konfiguracji protokołu IP. - Dominik654 - 05.02.2016 11:46

Witam,

Zakupiłem nowy komputer zainstalowałem sterowniki do karty sieciowej ale to nic nie dało, zawsze gdy wykrywam problem to wyskakuję mi to jak w temacie. Od kilku dni tak jest dzisiaj miałem dostęp do sieci ale i tak na necie wyświetlało że internet nie działa. Sprawdzałem wiele tematów ale nic nie chce pomóc. Wpisywałem te komendy w cmd ipconfig /release, /renew - gdy wpisywalem to ze czas oczekiwania minął. Nie mam zielonego pojęcia co z tym zrobić kabel mam z routera do komputera. Jeżeli będą potrzebne jakieś screeny czegoś to podeśle