W koszu Po formacie nie działają filmy online - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Po formacie nie działają filmy online (/po-formacie-nie-dzialaja-filmy-online-48876-t) |
Po formacie nie działają filmy online - djmathius - 28.01.2016 18:52 Witam. Po formacie komputera i instalacji Windows 7 nie działają mi filmy Online ale tylko te długie pełnometrażowe. Mam zainstalowanego Adobe Flash Playera, Silverlighta, żadnych programów blokujących reklamy typu Adblock, oczywiście Javę najnowszą również. Problem pojawia się w zasadzie na wszystkich przeglądarkach. Testowałem Internet Explorer, Google Chrome, Firefox i Operę i wciąż nic. Instalowałem wersje Flasha pod wszystkie przeglądarki usuwając stare, restartując komputer itd. Youtube działa i wszystkie krótkie filmiki na stronach typu cda itd. Przykład cda: - włączam coś typu kompilacja śmiesznych scen która trwa kilkanaście minut i się odtwarza bez problemu, - włączam film np. 2012 i się ładuje, ładuje, ładuje i nic. Będę wdzięczny za pomoc. Szukam w sieci, czytam o różnych rozwiązaniach ale mi się już warianty wyczerpały :/ |