![]() |
brak sterownikow cd/dvd podczas instalacji - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: brak sterownikow cd/dvd podczas instalacji (/brak-sterownikow-cd-dvd-podczas-instalacji-48816-t) |
brak sterownikow cd/dvd podczas instalacji - siwy4565 - 24.01.2016 16:28 witam mam problem otoz chodzi o to ze chce zmienic system z 8.1 na 7 pendrive jest bootowany i dzialal mi na kazdym innym komputerze poczytalem troche i sprobowalem usunac patrycje i zrobic je na nowo i tak zrobilem po uchuromieniu go ponownie w biosie dalej wyswietla ze jest system 8.1 a podczas instalacji mam dalej ten sam bład brak sterownikow cd/dvd mam laptopa hp 250 g3 i nie mam pojecia co mam zrobic RE: brak sterownikow cd/dvd podczas instalacji - thermalfake - 24.01.2016 17:05 Najpierw popraw to niechlujstwo. Edit: Moja propozycja jest taka skoro koleś logował się w tym samym dniu kilka razy i wiedział dobrze co ma zrobić a miał to w zupełnym poważaniu to reakcją naturalną jest zrzut czegoś tak spłodzonego do kosza. Widać od tego czasu nie zajrzał tu ani razu więc nie zależy mu aby rozwiązać swój problem. |