![]() |
W koszu Uparty atrybut "tylko do odczytu" każdego folderu w systemie, niemożliwe "odkliknięcie". - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Uparty atrybut "tylko do odczytu" każdego folderu w systemie, niemożliwe "odkliknięcie". (/uparty-atrybut-tylko-do-odczytu-kazdego-folderu-w-systemie-niemozliwe-odklikniecie-48698-t) |
Uparty atrybut "tylko do odczytu" każdego folderu w systemie, niemożliwe "odkliknięcie". - venomous1984 - 17.01.2016 16:57 Odpisuję Ci 3 raz i postu nie widać. Mam dokładnie ten sam problem od 2 miesięcy i jest mega tragedia. U mnie nie działają przez to wtyczki na FL Studio. Całe życie na dysku backupowy też zapewne tym zarażone. Próbowałem wszystkiego, jak i Ty, łącznie z formatem, usunięciem partycji itp. Nie pomogło. Wirusa na 99% nabyłem ze stronki DobreProgramy, ściągając PC Tools Firewall, który antywir wykrył jako zagrożenie, ale zignorowałem, z wiadomej przyczyny. Myślałem że jest jak z crackami. Mega masakra to mało powiedziane. Też na dziś się poddaję i siedzę zdołowany |