![]() |
Jak rozwiązać problem CLR20r3? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Jak rozwiązać problem CLR20r3? (/jak-rozwiazac-problem-clr20r3-48678-t) |
Jak rozwiązać problem CLR20r3? - Calmin - 16.01.2016 14:53 Myślę, że jest to problem tego typu, dlatego pisze tutaj. Otóż zamierzam sobie kupić FIFA 16' i w tym celu pobrałem Origina. Zauważyłem jednak, że jest możliwość pobrania darmowej wersji demo aby przetestować grę, tak też uczyniłem. Gra pobrała się i zainstalowała bezproblemowo, natomiast gdy chcę ją uruchomić wyskakuje mi komunikat Program FIFA Launcher przestał działać. Gdy wejdę w szczegóły mam taki oto opis problemu, pisze mi że jest to problem CLR20r3. Może mi ktoś powiedzieć jak go rozwiązać? Znalazłem instrukcję w internecie żeby wpisać odpowiednie polecenia w cmd, ale mi to nie pomogło. Jak rozwiązać ten problem?[b] Dodam że: Spełniam wymogi sprzętowe. Posiadam kartę graficzną Intel HD 850/1000MHz |