Gdzie znajdę sterowniki do asusa k8n ? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Gdzie znajdę sterowniki do asusa k8n ? (/gdzie-znajde-sterowniki-do-asusa-k8n-48493-t) |
Gdzie znajdę sterowniki do asusa k8n ? - GamerPL - 02.01.2016 15:18 Witajcie Nie umiem znależć sterowników do asus k8n na stronie producenta ( kiedyś były ) ,oczywiście wiem że jest metoda z identyfikatorem sprzętem, ale malware i te inne Macie jakieś pomysły? RE: Gdzie znajdę sterowniki do asusa k8n ? - thermalfake - 02.01.2016 17:53 Który to dokładnie k8n bo modeli jest nieco ? To chyba miało chipset nvidii nforce aż ciary mnie przechodzą. Parę lat wstecz Asus utrzymywał ftp'a który już nie działa. Odpalasz dowolną aplikację do identyfikacji sprzętu i patrzysz po stronach supportu konkretnych producentów podzespołów. Najbezpieczniejsza metoda dopóki są dostępne sterowniki. Mam nadzieję, że nie jesteś z tych co sterowniki potrafią tylko instalować z exe'ka. RE: Gdzie znajdę sterowniki do asusa k8n ? - GamerPL - 02.01.2016 17:55 Znalazłem już sterownik do karty dźwiękowej bez malwaru . Pfu same ruskie downloandy Asus K8N z chipsetem nvidia nforce 350 W tamtym roku jeszcze był download |