W koszu Mój komputer nie znajduje żadnego urządzenia do głosu np słuchawki pomocy ! - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Mój komputer nie znajduje żadnego urządzenia do głosu np słuchawki pomocy ! (/moj-komputer-nie-znajduje-zadnego-urzadzenia-do-glosu-np-sluchawki-pomocy-48215-t) |
Mój komputer nie znajduje żadnego urządzenia do głosu np słuchawki pomocy ! - Patryk2 - 04.12.2015 16:16 Kiedy przegrałem program to nie miałem głosu zainstalowałem wszystko od początku i nic karta graficzna moja to :5PQC-MX/GBL i mam wykrzyknik żółty przy kontroler multimedia audio i ściągnąłem nawet realetek i nic co zrobić proszę o pomoc Z góry dziękuje RE: Mój komputer nie znajduje żadnego urządzenia do głosu np słuchawki pomocy ! - thermalfake - 04.12.2015 17:24 Napisałbym to co myślę ale się powstrzymam. Już pisaliśmy na ten temat a Ty dalej zachowujesz się infantylnie. Który raz z kolei założysz wątek o tym samym problemie. Nie raczyłeś nawet odpowiedzieć wcześniej. Ten temat jest definitywnie zamknięty a co Ty zrobisz to już Twa sprawa. Kolejne takie wybryki będą po prostu usuwane. Zacznij myśleć przede wszystkim i naucz się nazywać poprawnie bazowe komponenty PC. Raz jest to karta graficzna, raz karta główna i wuj wie co jeszcze. Model płyty głównej znów kolejny raz jest przekręcony. |