![]() |
Problem z Sound Blaster audigy i WIn Fast Tv 2000 Expert - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Problem z Sound Blaster audigy i WIn Fast Tv 2000 Expert (/problem-z-sound-blaster-audigy-i-win-fast-tv-2000-expert-4809-t) |
Problem z Sound Blaster audigy i WIn Fast Tv 2000 Expert - lemodest - 25.02.2010 23:51 Witam. Od kilku dni jestem użytkownikiem siódemki wersji ultimate 32 i mam kilka problemów z którymi sam nie mogę sobie poradzić. Pierwszy odnosi się do sterowników karty dźwiękowej. Karta dźwiękowa Sound Blaster audigy, głośniki creative 5.1. Udało mi się pobrać działające sterowniki do karty ( co nie było zbyt łatwe ale po czasochłonnych poszukiwaniach w końcu się udało ![]() Drugi problem dotyczy nie działających dwóch głośników podczas oglądania Tv. Mam kartę telewizyjną leadteka Win Fast TV 2000 Expert. Na XP hulały wszystkie, tylko bardzo często dźwięk samoczynnie się ściszał a czasem pogłaśniał. W przypadku 7, 2 wgłośniki nie działają i skoki dźwięku też występują ;/. Jakieś pomysły na rozwiązanie tych problemów ? [attachment=692] |