![]() |
~100% zużycia ramu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Bezpieczeństwo Windows 7 (/bezpieczenstwo-windows-7-15-f) +--- Wątek: ~100% zużycia ramu (/100-zuzycia-ramu-47959-t) |
~100% zużycia ramu - ozi570 - 16.11.2015 15:15 Witam. Mam mały problem od kilku dni. Mianowicie wygląda to tak: coś strasznie zżera mi RAM. Nie dzieje sie to od poczatku uruchomienia kompa tylko tak ~1h (zawsze) - nawet w stanie bezczynnosci. Skanowałem kompa AVASTEM i Malwarebytes Anti-Malware. To co sie znalazło usnąłem. W razie czego ściągnałem też wersje trialowa Kasperskiego i to co sie znalazło wywaliłem. Nic jednak nie pomogło. Co zauważłem to to, że procesor do momentu zawalanie pamięci pracuje na 85-100%. tak jakby coś tam ładował. Sprawdzając procesy najwięcej zużywa pamieci proces svshost.exe. Macie jakieś pomysły jak temu zaradzić? Googlowałem ten problem juz od kilku dni. Nic nie pomogło ![]() Bardzo proszę o jakąś pomoc i z góry dziękuję ![]() PC SPEC: Processor: Intel® Core i5-4460 CPU @ 3.20GHz (4 CPUs), ~3.2GHz Memory: 8192MB RAM Card name: NVIDIA GeForce GTX 750 Motheboard: Gigabyte B85-HD3 |