podaj hasło administratora-win 10 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Pozostałe systemy Windows (/pozostale-systemy-windows-31-f) +--- Wątek: podaj hasło administratora-win 10 (/podaj-haslo-administratora-win-10-47847-t) |
podaj hasło administratora-win 10 - chaber - 08.11.2015 17:11 Witam, mam nowa instalkę Win 10,na początku pojawiały się problemy z dźwiekiem, póżniej jak zaczęłam "majstrować"p rzy próbie instalacji programów(nie pozwalał mi niektórych zaistalalować po ściągnięciu), z hasłem administratora to wyszło tak, że teraz to już żaden program nie chce się zainstalować, no i głośnik w kompie wyciszony- jak próbuje chociaż ten głośnik włączyć to od razu wyskakuje mi okienko z napisem:"Czy chcesz zezwolić tej aplikacji na wprowadzenie zmian na tym komputerze?" "Aby kontynuować wpisz hasło administratora i wciśnij TAK". Tyle ,że w tym okienku nie mogę nawet tego hasła wpisać(a okienko z TAK jest wyszarzone)-jedyna opcja to mogę wybrać NIE...i okno się zamyka.. Proszę pomóżcie ,jestem tu nowa i zupełnym laikiem co dalej...Proszę też o lakoiczne wytłumaczenie jak przywrócić dźwięk i opcje instalacji tego co chce... Hasło administratora już nie wiem jakie jest.. Z góry wam dziękuję! Chaber |