W koszu Windows Update nie wyszukuje aktualizacji - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Windows Update nie wyszukuje aktualizacji (/windows-update-nie-wyszukuje-aktualizacji-47626-t) |
Windows Update nie wyszukuje aktualizacji - szarak74 - 19.10.2015 13:32 (18.10.2015 18:50)wtyk napisał(a): Witam (18.10.2015 21:53)thermalfake napisał(a): Ja dzisiaj cały dzień straciłem na zdalnym połączeniu ale się udało połatać nowo postawiony system na stacji z Professionalem x86 i SP1 wpiętym do domeny. W sobotę z braku czasu musiałem tylko na szybko postawić system, zainstalować sterowniki i zrobić sobie zdalny dostęp abym miał kontrolę bez osoby po drugiej stronie wiec na poprawki nie było już czasu. Przez noc znalazł 220 poprawek po czym zainstalował 78 i reszta skończyła się niepowodzeniem. Witam. Mam ten sam problem, bo szukanie aktualizacji trwa w nieskonczoność.Próbowaem też z komendą "wuauclt.exe updatenow" i nic to nie daje.Czy jest taka możliwość, że mam zablokowany update win7? Pozdr. Adam |