![]() |
Pad Tracer Flash Fighter nie działa kilka przycisków - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Pad Tracer Flash Fighter nie działa kilka przycisków (/pad-tracer-flash-fighter-nie-dziala-kilka-przyciskow-4753-t) |
Pad Tracer Flash Fighter nie działa kilka przycisków - damian9125 - 23.02.2010 21:06 Cześć. Mam problem z padem Tracer Flash Fighter. Nie działa kilka przycisków. Jest tak w każdej grze. Sterowniki są zainstalowane. Nie wiem o co chodzi. W załączniku dodałem zdjęcie pada. Zaznaczyłem przyciski które nie działają. Proszę o pomoc. Z góry dziękuje. ![]() RE: Pad Tracer Flash Fighter nie działa kilka przycisków - slump - 23.02.2010 21:42 Nie korzystam ale czy przypadkiem do pada nie była dołączona aplikacja do konfiguracji przycisków? w samej grze tez powinna być do tego opcja. Niech się wypowie ktoś siedzący w tej tematyce. RE: Pad Tracer Flash Fighter nie działa kilka przycisków - damian9125 - 23.02.2010 21:58 Nie. Do pada dołączona była tylko płytka ze sterownikiem. A w grach są ustawienia ale gdy przyciskam te przyciski to nic się nie dzieje. RE: Pad Tracer Flash Fighter nie działa kilka przycisków - slump - 24.02.2010 00:21 A w panelu sterowania nie ma apletu za pomocą którego ustawiasz pada? RE: Pad Tracer Flash Fighter nie działa kilka przycisków - damian9125 - 24.02.2010 13:38 Tam są tylko informacje ogólne i szczegóły sterownika. Ma ktoś jakiś pomysł co zrobić żeby pad działał poprawnie? Pomoże ktoś? |