Sterowniki po formacie - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Sterowniki po formacie (/sterowniki-po-formacie-47465-t) |
Sterowniki po formacie - koxig - 04.10.2015 20:18 Witam. Po wymuszonym formacie muszę pobrać sterowniki i oto moje pytanie: 1. Co może być przyczyną niewidocznej dla systemu karty sieciowej na USB? Zainstalowałem ją wcześniej z dodanej do niej płyty. Przed formatem działała bez żadnych problemów, a teraz nie mogę jej wybrać. Jest podłączona i świeci się tak, jak przed formatem. 2. Do czego muszę pobrać sterowniki? Nie chcę o czymś zapomnieć. Z góry dziękuję za pomoc. RE: Sterowniki po formacie - thermalfake - 04.10.2015 21:52 Prosiłem wcześniej o diagnostykę dyski twardego ? Gdzie to jest ? Cytat:1. Co może być przyczyną niewidocznej dla systemu karty sieciowej na USB? To może byś pokazał zrzut ekranowy managera urządzeń. Jak się nie instaluje poprawek, sterowników do urządzeń płyty głównej (lub w byle jakiej kolejności) to potem są takie efekty. Cytat:2. Do czego muszę pobrać sterowniki? Nie chcę o czymś zapomnieć. Chyba sam wiesz jaki model płyty głównej, karty grafiki posiadasz. Proszę odwiedzić stronę supportu producenta płyty głównej i pobrać sterownik chipsetu, audio, lan. Jeśli to stara pyta lub nie mająca wsparcia dla Windows 7 trzeba znać komponenty (programy do identyfikacji sprzętu) i szukać na stronach poszczególnych wytwórców np chipset intela. |