Rozwiązany Windows 7 wygasa (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Windows 7 wygasa (rozwiązany) (/windows-7-wygasa-rozwiazany-4734-t) |
Windows 7 wygasa (rozwiązany) - warmi - 23.02.2010 00:48 Witam od niespełna pól roku jestem posiadaczem Windows 7 ultimata (64 bity), niestety od jakiegoś tygodnia wyskakuje mi komunikat mówiący, że "wersja testowa minie za X dni i wszystkie dane przepadną". Co mogę z tym zrobić? Proszę o pomoc. RE: Windows 7 wygasa - slump - 23.02.2010 01:07 Kupić produkt w finalnej wersji do nie niego zaktualizować posiadaną wersję. Jak pobierałeś wersje rc pisało, do kiedy będzie działać. RE: Windows 7 wygasa - procesor - 23.02.2010 01:53 (23.02.2010 00:48)warmi napisał(a): Witam od niespełna pól roku jestem posiadaczem Windows 7 ultimata (64 bity), niestety od jakiegoś tygodnia wyskakuje mi komunikat mówiący, że "wersja testowa minie za X dni i wszystkie dane przepadną". Co mogę z tym zrobić? Proszę o pomoc. Masz wersja trial tego windows'a. Jeżeli do 1 Marca nie kupisz licencji lub tak jak kolega wyżej napisał "wersja finałowa" to co godzinę lub 2 bodajże twój komputer będzie się restartował. A jeżeli do 1 czerwca dalej nie kupisz wersji finałowej to w ogóle nie uruchomisz już windows'a na swoim kompie. Jak dla mnie świetna zabezpieczenia tego produktu ^^. No niestety, taki system przypominający zachęca userów do kupna produktu jak najszybciej. Chwyt marketingowy ;P RE: Windows 7 wygasa - warmi - 23.02.2010 07:53 A jakoś aktywować się nie da ? ;/ I czy to prawda, że w aktywatorach wykrywany jest wirus (który aktywuje Windowsa)? RE: Windows 7 wygasa - jakubi - 23.02.2010 09:08 My tu nie popieramy lewych sposobów aktywacji... RE: Windows 7 wygasa - slump - 23.02.2010 09:15 Aktywacja nic Ci nie da. Masz wersję rc i aktywacja tego nie zmieni. Nie masz opcji. Legalnie tylko zakup pełnoprawnego produktu, lub pobranie z MSDNAA jeśli Ci przysługuje ( jeśli nie wiesz czy lub co to MSDNAA to nie, nie przysługuje Ci). Temat został wyczerpany. |