![]() |
Rozwiązany Po formatowaniu ukryty dysk D - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Po formatowaniu ukryty dysk D (/po-formatowaniu-ukryty-dysk-d-47147-t) |
Po formatowaniu ukryty dysk D - basiap - 07.09.2015 20:41 Witam Posiadam laptop Asus , dysk twardy był podzielony na dwie partycje C i D , wczoraj zrobiłam format z ukrytej partycji recovery , ponieważ zepsuł mi się odtwarzacz cd i nie mogłam tego zrobić z płyt. Wcześniej zapisałam kilka dokumentów na dysku D Podczas reinstalacji wybrałam opcje " Odzyskaj windows tylko na pierwszej partycji" Wszystko poszło dobrze do momentu gdy zauważyłam że brakuje mi dysku D. z początku myślałam że skasował się dysk D podczas formatowania ale okazało się że pojemność dysku C pozostała bez zmian tj. 279 GB podczas gdy cały komputer ma pojemność 700 GB . Proszę o pomoc jak znaleźć te ukryte 320 GB RE: Po formatowaniu ukryty dysk D - thermalfake - 10.09.2015 22:01 Pokazać zrzut ekranowy z przystawki Zarządzanie dyskami. Uruchamia się to najszybciej wciskając Start i wpisując diskmgmt.msc Jeśli partycji nie usunęło to po prostu trzeba nadać literę dysku na partycję. RE: Po formatowaniu ukryty dysk D - basiap - 14.09.2015 07:33 Dziękuje za pomoc bez Ciebie nie dałabym rady . Wszystko się udało, rzeczywiście brakowało tylko litery dysku i dzięki twojej podpowiedzi udało mi się to naprawić. |