![]() |
Problem po instalacji sterowników do modemu (neostrada) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Problem po instalacji sterowników do modemu (neostrada) (/problem-po-instalacji-sterownikow-do-modemu-neostrada-4675-t) |
Problem po instalacji sterowników do modemu (neostrada) - Knoper93 - 21.02.2010 00:31 Witam Mam problem z Windowsem 7 i sterownikami do modemu zte zxdsl 852 V.2, wszystko działało pięknie, ładnie ale od momentu instalacji sterów, przy wyłączaniu kompa wyskakuje niebieski ekran dosłownie na sekundę i PC się restartuje. Dodam jeszcze, że wersja systemu to professional 64x. Bawiłem się też programem żeby nie trzeba było za każdym razem wyłączać wymuszania podpisów cyfr. ale ten problem był jeszcze zanim majstrowałem. RE: Problem po instalacji sterowników do modemu (neostrada) - ihatebuffering - 21.02.2010 00:34 Poszukaj nowych sterowników do modemu i w ogóle wszystkie zaktualizuj według tej porady LINK RE: Problem po instalacji sterowników do modemu (neostrada) - Knoper93 - 21.02.2010 01:07 (21.02.2010 00:34)ihatebuffering napisał(a): Poszukaj nowych sterowników do modemu i w ogóle wszystkie zaktualizuj według tej porady LINK Zrobiłem jak kazali w poradniku ale zaktualizowałem tylko sterowniki karty graficznej, sterowniki modemu są aktualne, co jeszcze mogę zrobić? RE: Problem po instalacji sterowników do modemu (neostrada) - slump - 21.02.2010 04:36 A może na tej stronie pobierz dla Vist w odpowiedniej wersji bitowej dla siebie: [urln]http://www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/obsluga_klienta/pomoc_tech/internet/modemy/zte_v2/inst_ster/[/urln] a następnie zainstaluj je w trybie zgodności z Vista. Oczywiście poprzednich sterowników się pozbądź. RE: Problem po instalacji sterowników do modemu (neostrada) - Knoper93 - 21.02.2010 11:23 Problem w pewnym sensie rozwiązałem, przed wyłączeniem kompa, wyłączam modem. Niestety muszę tak wytrzymać do czerwca, później przerzucę się na netie. Dzięki wszystkim za fatygę. Pozdrawiam Knoper93. |