![]() |
Rozwiązany System W7 Ultimate nie uruchamia się po wyjęciu płyty inst. z napędu (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany System W7 Ultimate nie uruchamia się po wyjęciu płyty inst. z napędu (rozwiązany) (/system-w7-ultimate-nie-uruchamia-sie-po-wyjeciu-plyty-inst-z-napedu-rozwiazany-4670-t) |
System W7 Ultimate nie uruchamia się po wyjęciu płyty inst. z napędu (rozwiązany) - seti78 - 20.02.2010 22:15 Witam. Zauważyłem, że po wyjęciu płyty instalacyjnej W7 system nie wstaje. W biosie zmieniłem opcje bootowania na dysk twardy ale to nic nie dało. Z włożoną płytą wszystko śmiga aż miło. Jakieś pomysły? RE: System Windows 7 Ultimate nie uruchamia się po wyjęciu płyty instalacyjnej z napędu. - War_3_ - 20.02.2010 22:19 Zbootuj płytę z Win 7 i użyj opcji "napraw". Na pewno dysk twardy jest jako first boot device ? RE: System Windows 7 Ultimate nie uruchamia się po wyjęciu płyty instalacyjnej z napędu. - seti78 - 20.02.2010 22:39 Kurde naprawa nie działa. System mam na partycji C:SYSTEM a przy naprawie podaje, że znalazł instalkę systemu na G:SYSTEM ?? Mam 2 dyski twarde, system siedzi na dysku SATA. Jakiś bałagan jest chyba co do aktywnych partycji. Tak to wygląda: [URLN=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=e57e234ff4bc2e3e] ![]() Pomóżcie proszę. RE: System Windows 7 Ultimate nie uruchamia się po wyjęciu płyty instalacyjnej z napędu. - slump - 20.02.2010 23:10 Za pomocą Easybcd można się bawić, ale to trzeba na żywo abyś nie uszkodził bardziej, wyślij mi pw ze swoim gg a postaram się pomóc. RE: System Windows 7 Ultimate nie uruchamia się po wyjęciu płyty instalacyjnej z napędu. - seti78 - 21.02.2010 01:32 Program nic nie dał ![]() RE: System Windows 7 Ultimate nie uruchamia się po wyjęciu płyty instalacyjnej z napędu. - slump - 21.02.2010 01:37 Przestaw aktywność na partycję gdzie masz system. Odepnij inne dyski. System nie wstanie. Użyj dvd z instalatorem i opcja napraw. Od teraz powinno być ok. RE: System Windows 7 Ultimate nie uruchamia się po wyjęciu płyty instalacyjnej z napędu. - seti78 - 21.02.2010 01:40 Wszystko śmiga aż miło. slump jesteś wielki. Dzięki!! |