![]() |
Nie mogę wyłączyć touchpada ASUS. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Nie mogę wyłączyć touchpada ASUS. (/nie-moge-wylaczyc-touchpada-asus-46695-t) |
Nie mogę wyłączyć touchpada ASUS. - lionheart - 07.08.2015 09:39 Tak jak w temacie. Wygląda jakby był nie aktywny czy coś w tym rodzaju.Zamieszczam 2 scr. które pokażą co mam na myśli.Poproszę o pomoc. ![]() ![]() RE: Nie mogę wyłączyć touchpada ASUS. - thermalfake - 07.08.2015 22:54 Nie został przypadkiem dezaktywowany sekwencją Fn+F9 ? Taka sama sekwencja włącza urządzenie. Najpierw to proszę sprawdzić. Na klawiszach funkcyjnych są nadrukowane symbole dodatkowe za co odpowiadają. RE: Nie mogę wyłączyć touchpada ASUS. - lionheart - 08.08.2015 12:34 Takowa kombinacja w ogóle nie działa. Nic nie reaguję,nic się nie pojawia. RE: Nie mogę wyłączyć touchpada ASUS. - thermalfake - 08.08.2015 14:10 Model laptopa ? W opcjach myszy albo w panelu sterowania powinny być opcje konfiguracji dla konkretnego urządzenia - elan, synaptics itp. Sprawdzić także dowolną dystrybucją livecd odpalaną z nośnika lub pendrive'a czy działa touchpad. Ponadto popraw tytuł bo albo chcesz włączyć albo wyłączyć touchpad. |