W koszu [ FORMAT ] Całego systemu .. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu [ FORMAT ] Całego systemu .. (/format-calego-systemu-46482-t) |
[ FORMAT ] Całego systemu .. - Inemus - 25.07.2015 23:33 Cześć, witam? Więc, chciałbym sformatować cały komputer, tzn .. Chcę, żeby był tak jak ze sklepu, świeży widnows wszystko od 0 , kompletnie .. Ale, nie umiem się za to zabrać, nie chcę zanosić komputera do informatyków, i płacić za usługi, gdy mogę to zrobić sam , przy pomocy kogoś z forum Tak więc, co dalej .. Chyba opisałem wszystko jaśnie, przejrzyście ? RE: [ FORMAT ] Całego systemu .. - thermalfake - 26.07.2015 00:23 Cytat:Ale, nie umiem się za to zabrać, nie chcę zanosić komputera do informatyków, i płacić za usługi, gdy mogę to zrobić sam Więc proszę tak zrobić. Jak ktoś myśli, że za darmo nie poświęcając wiedzy i czasu nabiera się doświadczenia to jest w dużym błędzie. Instalacje są wykonywane na różne konfiguracje sprzętowe, różnie systemy są konfigurowane także to nie jest zawsze bułka z masłem czego przykładem jest sporo wątków jak i ten dział. Cytat:Chyba opisałem wszystko jaśnie, przejrzyście ? Nie, nic nie jest napisane przejrzyście bo nie ma konkretów. To tak jakby napisać, że popsuł się samochód i tyle. Skąd mamy wiedzieć na jakim sprzęcie ma być to wykonywane, na jakiej konfiguracji peceta lub laptopa. Czy to ma fabryczny preinstalowany system a może zainstalowana licencja oem, czy jest nośnik czy też nie. Czy są jakieś dane do zachowania. RE: [ FORMAT ] Całego systemu .. - Inemus - 26.07.2015 02:21 Nie mam już siły, zanim zaniosę do informatyków , to jeszcze z dobry tydzień minie .. Komputer stacjonarny, windows pobrany z google, nie chce nic zachować, ma być taki jak ze sklepu .. Co dokładnie potrzeba , chodzi o info .. |