![]() |
Aktualizacja (?) do Windows 10 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Aktualizacja (?) do Windows 10 (/aktualizacja-do-windows-10-46466-t) |
Aktualizacja (?) do Windows 10 - Rostov - 24.07.2015 19:50 Premiera Windows 10 coraz bliżej. Możliwość zainstalowania tego systemu na komputerach z Windows 7 pewnie też, gdy zrobiło się rezerwację, co zrobiłem i ja. I teraz zastanawiam się, jak będzie to wyglądać. Czy spodziewać się kompletnej rewolucji na dysku, tzn. deinstalacji zainstalowanych aplikacji wraz z ich ustawieniami oraz usunięcia wszystkich danych? Lepiej wykonać kopię wszystkich danych? Co ze sterownikami zainstalowanych urządzeń? Ma ktoś informacje, czy po instalacji Windows 10 zastaniemy jedynie goły system i wszystko będziemy musieli stawiać od nowa? RE: Aktualizacja (?) do Windows 10 - Portator - 25.07.2015 06:19 Proszę poczytaj: te informacje Ponadto kliknij ikonkę Windows 10 na pasku zadań, potem otwórz menu po lewej stronie i kliknij polecenie Sprawdź komputer, a dowiesz się czy Twój sprzęt i aplikacje są gotowe na Win 10. RE: Aktualizacja (?) do Windows 10 - Rostov - 25.07.2015 11:27 Niewiele mi to FAQ wyjaśniło. Po sprawdzeniu komputera, otrzymałem informację, że komputer, aplikacje i dane są gotowe do działania z systemem Windows 10. RE: Aktualizacja (?) do Windows 10 - Portator - 26.07.2015 04:23 Będziesz miał do wyboru dwie formy aktualizacji: - jedna zlikwiduje wszystko co masz - druga zaistaluje się na partycji systemowej zamiast Windows 7, a reszta pozostanie. Jest wysoce prawdopodobne, że sterowniki i aplikacje działające pod Windows 7 będą nadal działały. |