Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem z MenuStart (chyba).. - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: Problem z MenuStart (chyba).. (/problem-z-menustart-chyba-4639-t)

Problem z MenuStart (chyba).. - PiotrXxx - 20.02.2010 01:59

Witam.
Od kilku dni mam problem z instalacja dwoch gier. Wydaje mi sie,ze problem jest podobny,choc komunikaty sa nieco inne i w innych troche miejscach. Chodzi o to,ze podczas instalacji WarCraft 3 juz kiedy tylko instalator wystartuje pojawia sie blad,ze "nie znaleziono folderu Programy w StartMenu". Przy Renegade instalacja startuje,przechodzi "wczesne etapy",ale kiedy mam wybrac folder w StartMenu nie pokazuje ani juz istniejacych,ani domyslny "Westwood" nie przyjmuje-komunikat jest,ze zla skladnia sciezki katalogow,cos w tym stylu.. Mam obecnie Sevena Ultimate-pelna wersje. Ale musze dodac,ze obydwie gry instalowalem i dzialaly jeszcze kiedys pod Vista,potem rowniez po Win 7 RC(chyba byla to juz wersja RTL). Najprawdopodobniej wiec cos stalo sie ze stuktura katalogow,lub nazwami,w StartMenu;ale czemu tylko te dwa instalatory "stwarzaja problem"? Ogolnie StartMenu "wyglada" u mnie dobrze-i zaden inny program nie pokazuje jakichkolwiek bledow z tym zwiaznych.. Ale tez nie jest mozliwe raczej,zeby cos sie stalo samym plikom instalacyjnym-przynajmniej nie w przypadku Renegade,bo to oryginalna gra na oryginalnej plytce,i nie zauwazylem,zeby plyta byla choc troche zniszczona(zreszta wtedy pewnie nie tym by sie objawialo np. porysowanie plytki).
Wiec o co biega?!?