![]() |
Brak ikon - panel sterowania - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Brak ikon - panel sterowania (/brak-ikon-panel-sterowania-46381-t) |
Brak ikon - panel sterowania - kotelek2390 - 18.07.2015 15:15 1. mam problem z panelem sterowania. brakuje mi ikon w panelu stalo sie to po zaistalowaniu motywu i patchowaniu plikow unversal theme patcherem. Po klikniecu restore wszystko dziala tylko ze po tym wraca stare paski itp. 2.pytanie: mozna jakos zmienic ikony na ekranie logowania? tlo juz mam zmienione tylko teraz to brzydko wyglada chodzi mi o ikone zamykania systemu, przelacz uzytkownika, te ikony w lewym gornym rogu itp. RE: Brak ikon - panel sterowania - Bartixxx - 22.07.2015 15:20 Ja bym sie niebawił z wyglądem uruchamiania systemu bo raz tak uwaliłem bootmanagera i musiałem z płyty Windows 7 zgrywać jekieś pliki od boota |