Rozwiązany Problem podczas wyłączania komputera (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem podczas wyłączania komputera (rozwiązany) (/problem-podczas-wylaczania-komputera-rozwiazany-4634-t) |
Problem podczas wyłączania komputera (rozwiązany) - Calidril - 19.02.2010 23:31 Instaluję Windows 7 wszystko dobrze, instaluje chipset dalej ok ale po zainstalowaniu audio i sterowników do karty graficznej przy każdym wyłączeniu systemu słyszę jakby coś się "rozpędzało" i nagle spadek napięcia i tak 3 razy. Wydaje mi się, że ten dźwięk wychodzi z zasilacza. Ciężko mi to wytłumaczyć dźwięk ten można porównać do odpalającej się płyty i spowolnienia. Wszystkie sterowniki są ściągnięte ze stron producentów i pod ten właśnie system. Problem pojawia się tylko w Win 7 RE: Problem podczas wyłączania komputera - ihatebuffering - 20.02.2010 11:00 Zastosuj się do tej porady jeśli drver max wyszuka jakieś sterowniki to je pobierz ale tylko te z cyfrowym podpisem. LINK RE: Problem podczas wyłączania komputera - Bogdan666ing - 20.02.2010 14:53 Prawdopodobnie to dysk twardy wydaje takie odgłosy. Spróbuj wyłączyć hibernacje. Jeszcze wyłączanie dysków po pewnym czasie w opcjach zasilania można spróbować wybrać "nigdy" . RE: Problem podczas wyłączania komputera - Calidril - 20.02.2010 21:16 Zainstalowałem tamten program do ściągania sterowników i on wykrył mi jakiś nie zainstalowany sterownik, którego nigdy wcześniej nie widziałem. Pomogło dziękuję. |