W koszu problem z bluetooth - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu problem z bluetooth (/problem-z-bluetooth-46295-t) |
problem z bluetooth - adi0 - 12.07.2015 09:17 witam, bedę mega wdzięczny za pomoc. kupiłem wczoraj klawiaturkę bezprzewodową by wygodniej pisało mi się na laptopie i skonfigurowałem sobie wczoraj połączenie z tą klawiaturą i śmigało wszystko może ze 3 godziny. potem nagle komputer przestał reagować na nią. ze smarfonem klawiatura łączy się dobrze więc to pewnie problem ze sterownikiem w win7. próbowąłem różnych cudów ale nie nic nie pomaga. największy problem że w win7 nie mam ikonki bluetooth. jest on aktywny bo świeci mi się diodka na laptopie ale nie mam żadnej możliwości konfigurowania połaczeń w win7.co można z tym zrobić? RE: problem z bluetooth - Meksyk1968 - 12.07.2015 12:40 Windows 7 może mieć ikonkę Bluetooth w obszarze powiadomień ale musisz to ustawić Wejdź w Start-w pole wyszukiwania wpisz bluetooth-wybierz zmień ustawienia funkcji Bluetooth i tam zaznacz, Pokaż ikonę bluetooth w obszarze powiadomień. Inna ścieżka to Start panel sterowania-urządzenia i drukarki i tam PPM na swój laptop i wybierz-ustawienia bluetooth. RE: problem z bluetooth - adi0 - 12.07.2015 12:54 próbowałem ustawić ikonę tak jak mówisz w pierwszym wariancie ale niestety się nie pojawiła, co oczywiście wywołało moje zdziwienie. Ewidentnie coś jest nie tak z obsługą funkcji bluetooth'a. Próbowałem wgrać nowe sterowniki ze strony della ale nawet nie pojawiają się na liście sterowników do wgrania. Dell widocznie rozpoznaje że są i działają prawidłowo[/b] RE: problem z bluetooth - Meksyk1968 - 12.07.2015 13:08 Jaki to Dell? Popraw tytuł na np. Dell xxxx problem ze sterownikiem bluetooth. RE: problem z bluetooth - adi0 - 12.07.2015 13:12 dell vostro 1720. to na pewno nie problem z laptopem tylko windowsem. po wielu perypetiach i podłaczeniu zewnętrznego bluetootha teraz mi wykrywa ale co mi wykryje tą klawiaturę to instaluje na nowo sterowniki. MASAKRA JAKAŚ |