Instalacja Windows 8 - problem - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Pozostałe systemy Windows (/pozostale-systemy-windows-31-f) +--- Wątek: Instalacja Windows 8 - problem (/instalacja-windows-8-problem-46292-t) |
Instalacja Windows 8 - problem - kamilosxp - 11.07.2015 16:36 Witam, chciałbym zainstalować sobie Windowsa 8.1 na komputerze(aktualnie Windows 7). Stworzyłem bootowalny pendrive(nie posiadam napędu), na początku instalacji wyskakuje mi błąd o braku sterowników CD/DVD itp.(niżej zdjęcie). Próbowałem wielu rzeczy, zmiana trybu SATA(AHCI/IDE), instalacja i kasowanie sterowników do USB 3. Pendrive podpinam pod gniazdo USB 2.0. Wiem, że było pełno takich postów, ale w żadnym nie ma rozwiązania, które by mi pomogło. Proszę o pomoc i z góry dziękuje. Pozdrawiam @posiadam zainstalowane wszystkie nowe sterowniki Mój sprzęt: Intel Core i5 4590 MSi B85-G43 MSi GTX 760 Dysk barracuda 1tb st1000dm003 |