![]() |
W koszu Ile powinien zajmować miejsca Windows 7 Ultimate 64Bit Po instalacji oraz przed W iso - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Ile powinien zajmować miejsca Windows 7 Ultimate 64Bit Po instalacji oraz przed W iso (/ile-powinien-zajmowac-miejsca-windows-7-ultimate-64bit-po-instalacji-oraz-przed-w-iso-46226-t) |
Ile powinien zajmować miejsca Windows 7 Ultimate 64Bit Po instalacji oraz przed W iso - Jankowskyy - 06.07.2015 22:09 Witam
Jestem nowy na forum ![]() ![]() 1.Ile powinien zajmować Windows 7 Ultimate 64 bit Przed instalacją? W iso? Ja mój waży 3.85. Czy to jest prawidłowy rozmiar? Ponieważ boje się, że może za dużo warzyć a przez to może mieć w sobie jakieś wirusy czy inne bzdety zamiast czystego Windowsa ![]() 2. Ile powinien zajmować Windows 7 Ultimate 64 bit po instalacji? Mi sam folder Windows zajmuje 12,6 GB Czy to jest prawidłowa waga? Jest na dysku C. Jeszcze zrobiły sie jakieś na dysku gry Microsoftu i dysk c zajęte jest 23 gb ![]() 3. Dlaczego na dysku D jest zajęte 92 mb? A cały dysk jest pusty? sfrormatowałem go ![]() 4. Jak Zmienić język Windowsa na Polski? Ponieważ mam po Hiszpańsku. 5. Gdy pierwszy raz odpaliłem Windowsa (Windows 7 Ultimate 64 bit) (Bo robiłem formata) Miałem na tle gdzie sie mam logować do użytkownika wielkie logo firmy "Compaq" Na tapecie mam to samo. Oraz jak wyłączam system to też w tle jest logo "Compaq". Co to może znaczyć? Czyżby ktoś grzebał w tym windowsie? I potem go udostępnił na torrentach? (Tak tak mam pirata ![]() Najbardziej się boje, że ten Windows może być zawirusowany. Jakieś spyware trojany itp. Możliwe takie coś? Jeszcze takie małe 1 pytanie, czy da sie jakos zhackować antivirus tak aby np nie wykrywał czyjegos programu szpiegującego lub czyjegos konia itp i innych programow szkodliwych? Dzięki z góry za odpowiedzi! ![]() EDIT: Jeszcze mam 1 pytanie. W tym filmie gościu mówi https://www.youtube.com/watch?v=juflQI45QwA 9:37. Gdy po instalacji Windowsa komp sie resetuje i sie pojawia napis przycisniej obojetnie jaki przycisk aby boot cd czy cos. I Powiedziałze tego NIE WOLNO klikać nic. A co się stanie jak się kliknie. Poniewaz ja kliknąłem i sie boje czy nie mam przez to 2 windowsow na kompie ![]() ![]() ![]() PS: Pierwszy raz robiłem formata ![]() ![]() Ile powinien zajmować miejsca Windows 7 Ultimate 64Bit Po instalacji oraz przed W iso - GamerPL - 06.07.2015 22:57 5.Nie tolerujemy piractwa ![]() |