Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Wersja wstępna produktu Windows 7 Ultimate wygaśnie… - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: Wersja wstępna produktu Windows 7 Ultimate wygaśnie… (/wersja-wstepna-produktu-windows-7-ultimate-wygasnie%E2%80%A6-4603-t)

Wersja wstępna produktu Windows 7 Ultimate wygaśnie… - poverejay - 18.02.2010 19:49

Wersja wstępna produktu Windows 7 Ultimate wygaśnie…....to mi sie pojawia od kiku dni mam wersje RC Ultimate cos sie da z tym zrobic??...Pozdrawiam...

RE: Wersja wstępna produktu Windows 7 Ultimate wygaśnie… - Lalik - 18.02.2010 19:53

Kupić wersję oryginalną. Za niedługo system zacznie się wyłączać, więc wyjścia nie masz Zacieszacz

RE: Wersja wstępna produktu Windows 7 Ultimate wygaśnie… - Irek. - 18.02.2010 19:56

Najpierw zacznie się wyłączać co 2h a później chyba w sierpniu przestanie działać na Amen.

RE: Wersja wstępna produktu Windows 7 Ultimate wygaśnie… - poverejay - 18.02.2010 20:35

Chyba beda jakies aktywatory oprocz tych 70-sciu co ma niby wykrywac....ewentualnie ta latke usunac...no nie wiem cos tam trzeba zrobic...albo na XP...siekne i bedzie spokoj...

RE: Wersja wstępna produktu Windows 7 Ultimate wygaśnie… - Lalik - 18.02.2010 20:37

Akurat z czego się orientuję na tą wersję nie będzie Zacieszacz i pewno kosz Zadowolony

RE: Wersja wstępna produktu Windows 7 Ultimate wygaśnie… - poverejay - 18.02.2010 20:39

Aktywator to ja caly cas mam bo do 180 dni czy cos to jak na poczatku mialo byc i pisze ze aktywowany...ale te komunikaty wzbudzily we mnie mieszane uczucia...

RE: Wersja wstępna produktu Windows 7 Ultimate wygaśnie… - Lalik - 18.02.2010 20:41

Bo to wersja testowa była a nie gotowy produkt i tak jak napisałam wyżej nie słyszałam żeby była taka możliwość, swoją drogą po ci ten aktywator skoro ona się aktywowała normalnie Zacieszacz

RE: Wersja wstępna produktu Windows 7 Ultimate wygaśnie… - poverejay - 18.02.2010 20:42

z prostej przyczyny pokazywalo 30 dni czy cos do konca...

RE: Wersja wstępna produktu Windows 7 Ultimate wygaśnie… - Lalik - 18.02.2010 20:53

Powiem ci tak tu raczej nikt ci nie pomoże ponieważ forum nie wspiera piractwa, a ja ci odrazu powiem że raczej takiej opcji nie ma RC i tak ci się wyłączy. Poza tym to tak naprawdę niepełnowartościowy system, i nawet jak ci się uda, na pewno nie będzie aktualizowany.