Jaki zasilacz wybrać w ramach wymiany gwarancyjnej - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Jaki zasilacz wybrać w ramach wymiany gwarancyjnej (/jaki-zasilacz-wybrac-w-ramach-wymiany-gwarancyjnej-45782-t) |
Jaki zasilacz wybrać w ramach wymiany gwarancyjnej - adriano_2009 - 10.06.2015 15:39 Witam Wysłałem do Silentium zasilacz deus g1 500w z powodu piszczących cewek. Gwarancję uznali i zaproponowali mi 2 opcje: -nowy Vero L1 500W + nowa gwarancja -nowy Deus G1 500W taki jak dotychczas miałem i gwarancja zostaje tak jak była, czyli zostało 1 rok I tu pytanie do was eksperci, który model wybrać, z tego co wyczytałem deus chyba ma lepsze parametry. Proszę o poradę PS. Swoją drogą niesamowite, następnego dnia po darmowym kurierze od silentium, piszą już z gotową propozycja, to samo morele.net (tam reklamowałem płytę główną), dzisiaj wysyłają nową. Świetny support, nie spodziewałem się tego! RE: Jaki zasilacz wybrać w ramach wymiany gwarancyjnej - GamerPL - 10.06.2015 16:49 Raczej deus ponieważ ma równą sprawność a to najważniejszy czynnik potem już moc idzie w kolejce przy wyborze |