![]() |
Rozwiązany Realtek AC'97 Audio for VIA R Audio Controller oraz Creative (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Rozwiązany Realtek AC'97 Audio for VIA R Audio Controller oraz Creative (rozwiązany) (/realtek-ac-97-audio-for-via-r-audio-controller-oraz-creative-rozwiazany-4532-t) |
Realtek AC'97 Audio for VIA R Audio Controller oraz Creative (rozwiązany) - 1proszek1 - 15.02.2010 20:21 Witam. Mam dwie karty dźwiękowe. Soundblastera jakiegoś (nie wiem jakiego), którego system wcale mi nie wykrywa. Drugą mam zintegrowaną jak w opisie, której na początku mi nie wykrywało, ale po update już zaczęło. Problem jest taki, że nie moge znaleźć odpowiednich sterowników. Ani w internecie, ani przez automatyczne szukanie windowsowskie. Poradzi ktoś coś? Pozdrawiam RE: Realtek AC'97 Audio for VIA R Audio Controller - Lalik - 15.02.2010 20:24 Skorzystaj z porady : http://windows7forum.pl/szukanie-i-aktualizacja-sterownikow-oraz-identyfikacja-sprzetu-porada-t-2465.html RE: Realtek AC'97 Audio for VIA R Audio Controller - slump - 15.02.2010 20:55 Tak jak napisała koleżanka, ale w tej poradzie omiń sterowniki dla sb. Ad sb zastosuj się do: Windows 7 a stare karty muzyczne firmy Creative (tutorial) RE: Realtek AC'97 Audio for VIA R Audio Controller oraz Creative - 1proszek1 - 15.02.2010 21:36 Działa. dzięki wam obojgu. Sterowniki musiałem ściągnąć i zainstalować z DRIVERMAXA bo jak robiłem to normalnie to wyskakiwały błędy. Ale dociągnąć wszystko do końca musiałem w tym linku od slumpa. Bo sterowniki były ok, dźwięk wykrywało, ale nic nie było słychać ![]() dzięki jeszcze raz. Mam 25 minut do ciszy nocnej<cwaniak> W sumie to się tu jeszcze zapytam, żeby nie zaśmiecać. Może będziecie wiedzieć. "Sevena" zainstalowałem w języku english. Aktywowałem pobrałem upa no i język polisz ![]() Dobra język zrobiłem hehe ![]() |