![]() |
|
Cs 1.6 steam. Masakryczne lagi - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Cs 1.6 steam. Masakryczne lagi (/cs-1-6-steam-masakryczne-lagi-4525-t) |
Cs 1.6 steam. Masakryczne lagi - sn0w - 15.02.2010 16:20 Gram na serwerach DiabloMod ale tam nie moge wejsc sobie z softem . Od wczoraj mam Windows 7 home premium 32 bit. Sterownik do karty graficznej zainstalowany chociaz wątpie ze dobry, bo nie dziala mi aero glass.. Szukałem sterownika przez drivermax, na róznych forach i nie ma takiego pod Win 7, musiałem instalowac ster pod XP z trybem zgodnosci pod XP sp3. W cs'ie [steam] nie da sie wogóle włączyć opcji OpenGl, bo gdy włączam to sie cs wyłącza .Gram na d3D, grafika dobra, ale coś czuje, ze przez to mam lagi. Wcześniej na XP miałem 60-70 fps i ping 50-65.. A teraz na 7ce mam 30 fps i ping 100-150.. Masakra. nie da sie grać, wszystko sie scina. uwierzcie, nie chcielibyscie takiego cs'a. Dlatego chcialbym prosic o pomoc tych ktorzy sie znają
|