![]() |
Myszka zwiesza się (freezuje) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Myszka zwiesza się (freezuje) (/myszka-zwiesza-sie-freezuje-45120-t) |
Myszka zwiesza się (freezuje) - saku123 - 02.05.2015 14:43 Witam , od pewnego czasu miałem problem , że podczas używania komputera myszka poprostu stawała w miejscu , nie dało jej sie ruszyć ani uzyc przycisków (scroll działał) , poczytałem wtedy troche i potym jak zaktualizowalem sterowniki do karty graficznej problem ustał. Lecz od 2 dni problem znowu się pojawił . Normalnie raz na godzine myszka staje w miejscu i pomaga tylko ponowne włączenie komputera ? Jaka może być przyczyna ? Jak sobie z tym poradzić ? Sterowniki od myszki aktualne , komputer również przeskanowałem. Proszę o pomoc , uniemożliwia mi to pracę . RE: Myszka zwiesza się (freezuje) - irocket - 02.05.2015 14:47 Próbowałeś przepinać do innego portu USB? Wyłączone wyłączanie urządzeń dla zmniejszenia zużycia energii? RE: Myszka zwiesza się (freezuje) - saku123 - 02.05.2015 14:53 Sprawdzałem na 3 wejściach usb , a wyłączanie jest odznaczone . RE: Myszka zwiesza się (freezuje) - LadyInBlue - 02.05.2015 19:11 Mam pytania: Czy to myszka przewodowa czy bezprzewodowa? Czy masz możliwość podłączenia myszki pod innego kompa? RE: Myszka zwiesza się (freezuje) - saku123 - 03.05.2015 15:31 LadyInBlue 1.Przewodowa 2.Podłączyłem sobie inna myszke do ,,tego'' komputera i problem nie ustał więc to raczej nie to. |