![]() |
Nie mogę zamknąć komputera - sony vaio vpceh1m8e - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Nie mogę zamknąć komputera - sony vaio vpceh1m8e (/nie-moge-zamknac-komputera-sony-vaio-vpceh1m8e-45026-t) |
Nie mogę zamknąć komputera - sony vaio vpceh1m8e - herwaldi - 27.04.2015 13:04 Witam, Problem jak w temacie, tyczy sie modelu sony vaio vpceh1m8e System: Win 7 64 ultiamte, Sterowniki - wgrane wszystkie HD Tune - bez błędów Próbowałem wszystkiego co wygooglowałem ale wciąz po wyłączeniu czarny ekran, dysk gaśnie szybciej - kontrolka - i wentylatroy chodzą. RE: Nie mogę zamknąć komputera - sony vaio vpceh1m8e - thermalfake - 01.05.2015 21:26 Zrobić sobie kopię w postaci obrazu partycji systemowej na dysk zewnętrzny w przypadku powrotu i postawić system na świeżo plus doinstalować sterowniki i poprawki. Jeśli sytuacja będzie ta sama to niestety płyta główna do naprawy/wymiany. Ten sam objaw miewały Dell'e - znam to z autopsji kilku egzemplarzy. |