![]() |
FAHDll.dll - eksplorator windows przestał działać - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: FAHDll.dll - eksplorator windows przestał działać (/fahdll-dll-eksplorator-windows-przestal-dzialac-44916-t) |
FAHDll.dll - eksplorator windows przestał działać - win7pomoc - 20.04.2015 12:01 Wtam, mam problem od kilku dni po zalogowaniu nie mogę włączyć Internet Explorera ani żadnego innego programu, po włączeniu wywala błąd Eksplorator windowas przestał działać. Po wyłączeniu w menadżerze zadań: FAHWindow.exe i po włączeniu IE odpala się w menadżerze dllhost.exe po czym znika i już można włączyć IE jak i inne programy. Będę wdzięczny za pomoc, logi z centrum akcji: Kod: Opis RE: FAHDll.dll - eksplorator windows przestał działać - win7pomoc - 21.04.2015 06:12 Usunąłem File Assiciantion Helper i jak na razie działa ![]() |