Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Nazwa dysku - zmieniona automatycznie, nie można przywrócić innej - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+--- Wątek: Nazwa dysku - zmieniona automatycznie, nie można przywrócić innej (/nazwa-dysku-zmieniona-automatycznie-nie-mozna-przywrocic-innej-44910-t)

Nazwa dysku - zmieniona automatycznie, nie można przywrócić innej - rikuelle - 19.04.2015 21:30

Cześć. Mam mały problem. Mianowicie przy instalacji programu zmieniła mi się nazwa dysku na nazwę tego programu i w żaden sposób nie mogę zmienić nazwy dysku. Nawet po kliknięciu zmień nazwę po wpisaniu mojej nazwy i naciśnięciu Enter pojawia się stara nazwa (niezmieniona). Po wejściu w właściwości dysku. wyświetla się nazwa wpisana przeze mnie ale w oknie "mój komputer" zostaje ona bez zmian. Czy da radę jakoś temu zaradzić?

RE: Nazwa dysku - zmieniona automatycznie, nie można przywrócić innej - thermalfake - 21.04.2015 20:01

Może tak więcej konkretów, co to za aplikacja, zrzuty ekranowe. Same suche informacje.