Ciemny ekran i kursor po załadowaniu się Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Ciemny ekran i kursor po załadowaniu się Windows 7 (/ciemny-ekran-i-kursor-po-zaladowaniu-sie-windows-7-44876-t) |
Ciemny ekran i kursor po załadowaniu się Windows 7 - whoisyourdad - 17.04.2015 07:57 Cześć, od dzisiaj mam mały problem z moim Windows 7. Po załadowaniu Windowsa pojawia się tylko czarny ekran i widoczny na nim kursor, którym mogę poruszać. Tryby awaryjne włączają się normalnie po zresetowaniu kompa. Nie wiem w czym tkwi problem bo wczoraj wieczorem jeszcze wszystko było ok. RE: Ciemny ekran i kursor po załadowaniu się Windows 7 - beabea - 17.04.2015 10:45 To może w trybie awaryjnym wykonaj przywracanie systemu do punktu sprzed wystąpienia problemu. |