Da się wyłączyć/zmienić skrót z klawiszem Windows? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Da się wyłączyć/zmienić skrót z klawiszem Windows? (/da-sie-wylaczyc-zmienic-skrot-z-klawiszem-windows-446-t) |
Da się wyłączyć/zmienić skrót z klawiszem Windows? - quezak - 27.05.2009 19:53 niedawno przesiadłem się na Siódemkę no i bardzo mnie denerwuje jedna rzecz, mianowicie skrót klawiszowy "klawisz Win+X - centrum mobilności". Chodzi o to, że dotąd (na starym dobrym XPku ) tych bardzo wygodnych skrótów Win+Z/X/C/V używałem do sterowania Winampem, a teraz nie mogę bo pod Win+X siedzi okienko Mobility Center... nie wie ktoś jak zmienić ten skrót klawiszowy na inny, ostatecznie jak go wyłączyć? RE: da się wyłączyć/zmienić skrót z klawiszem Windows? - damian-Win2000 - 27.05.2009 20:31 Zmień skrót w WinAMPie bo w Windowsie nie zmienisz. RE: da się wyłączyć/zmienić skrót z klawiszem Windows? - quezak - 27.05.2009 20:43 czyli nie ma sposobu na zmianę skrótów Windowsowych? Bo szkoda mi robić inne w Winampie bo te są najwygodniejsze, zawsze w pobliżu i wygodnie się uch używa jedną ręką, poza tym na Linuksie mam takie same właściwie nigdzie nie da się wrzucić kombinacji 4 klawisze pod rząd+przycisk windows tak, żeby szło sięgnąć jedną ręką... a inne skróty klawiszowe to bym musiał dać niewygodne, podwójne - Ctrl+Alt+coś :/ |