Wytarta obudowa pod nadgarstakami oraz z tyłu matrycy - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Wytarta obudowa pod nadgarstakami oraz z tyłu matrycy (/wytarta-obudowa-pod-nadgarstakami-oraz-z-tylu-matrycy-44410-t) |
Wytarta obudowa pod nadgarstakami oraz z tyłu matrycy - djor - 15.03.2015 15:09 Witam mam takie pytanie bo nie wiem czy mam się zdecydować na naklejkę bądź kupic farbę i laptopa odmalować . Powie mi ktoś jak mogę sobie to zrobić bo wygląda to okropnie (jeśli już farba to jaka?) chodzi mi o taką by nie schodziła pod trzymaniem nadgarstków a jeśli nie to może polecicie jakieś naklejki w miarę rozsądnej cenie na przód i tył (laptop hp650) i z góry mówię nie widzi mi się kupno całej obudowy . RE: Wytarta obudowa pod nadgarstakami oraz z tyłu matrycy - irocket - 15.03.2015 17:16 Wszystko ci się po pewnym czasie wytrze. Ale chyba lepiej będzie wyglądać folia (choć nie na każdym laptopie). Jaki to model, to się zobaczy |