![]() |
Harmonogram nie zapisuje pkt. przywracania systemu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Harmonogram nie zapisuje pkt. przywracania systemu (/harmonogram-nie-zapisuje-pkt-przywracania-systemu-43992-t) |
Harmonogram nie zapisuje pkt. przywracania systemu - Izanera - 17.02.2015 11:42 Witam W moim acerze, który jest na win7 (świeżo postawiony system) -nie zapisują się pkt przywracania systemu (mimo iż mam ustawione w harmonogramie aby to robiło się rano i wieczorem) Wczoraj dodałam też przy każdym uruchamianiu systemu-ale dalej system ich nie tworzy od paru dni) Może ktoś wie gdzie szukać przyczyny?! Z góry dziękuje za pomoc P.S -proszę nie pisać, a po co mają mi się tworzyć 3 razy dziennie jak się uporam z problemem to zmienię sobie częstotliwość Wink ![]() |