![]() |
Połączenie z siecią, ale nie ładuje przez kilka minut. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Połączenie z siecią, ale nie ładuje przez kilka minut. (/polaczenie-z-siecia-ale-nie-laduje-przez-kilka-minut-43927-t) |
Połączenie z siecią, ale nie ładuje przez kilka minut. - poluki - 13.02.2015 19:27 Witam, mam taki problem z internetem na swoim laptopie. Łączę się z siecią bez problemu, mam informację, że jest dostęp do internetu, ale tak naprawdę nie mogę z niego korzystać przez pierwsze 2-3 minuty od połączenia. Nie ładują się strony, nie synchronizuje dropbox, w żaden sposób przez ten czas nie mogę wykorzystać internetu. Korzystam regularnie z dwóch sieci bezprzewodowych. Opisany problem występuje przy łączeniu z każdą z nich. Dodam też, że inne urządzenia przy łączeniu z tymi sieciami nie wykazują takiego problemy. Serdecznie proszę o pomoc. Pozdrawiam |