![]() |
Rozwiązany Windows live i polska czcionka w kontaktach - problem (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Windows live i polska czcionka w kontaktach - problem (rozwiązany) (/windows-live-i-polska-czcionka-w-kontaktach-problem-rozwiazany-4386-t) |
Windows live i polska czcionka w kontaktach - problem (rozwiązany) - przyplyw - 09.02.2010 21:54 Witam Mam taki oto problem Po zainstalowaniu windows live i zaimportowaniu kontaktów zauważyłem, że w nazwach kontaktów program nie wyświetla polskich czcionek zamiast nich daje ikonkę ze znakiem zapytania, kodowanie można zmienić ale tylko co do wyświetlania wiadomości a nie kontaktów czy ktoś z was rozwiązał ten problem?? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi. RE: Windows live i polska czcionka w kontaktach - problem - slump - 10.02.2010 02:28 Nie korzystam z programu, ale tak myślę, że umożliwia on zapewne edycję kontaktów w swojej bazie. Jeśli go edytujesz i poprawisz krzak na polski znak to już jest ok? Jeśli tak po prostu edytuj kontakty. RE: Windows live i polska czcionka w kontaktach - problem - przyplyw - 15.02.2010 13:05 Hmmmmmm głupio się przyznać ale zadziałało, czyli problem tkwi w importowaniu książki ze starego outlooka, z góry dzięki za pomoc ! |