![]() |
Błąd Runtime Error R6025 w czasie korzystania z Gadu Gadu 10. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Błąd Runtime Error R6025 w czasie korzystania z Gadu Gadu 10. (/blad-runtime-error-r6025-w-czasie-korzystania-z-gadu-gadu-10-43840-t) |
Błąd Runtime Error R6025 w czasie korzystania z Gadu Gadu 10. - patrykut - 08.02.2015 17:37 Witam. Ostatnio co jakiś czas podczas korzystania z programu Gadu Gadu w wersji 10 samoistnie pojawia się problem o następującej treści: Cytat:Microsoft Visual C++ Runtime Library Reinstalowałem Gadu Gadu (nie chcę przechodzić na wyższą wersję programu, ponieważ działa... jakby nie chciała, dochodzi do ciągłych zawieszeń programu, upodobałem sobie wersję 10), robiłem to samo również z aplikacją Microsoft Visual C++ - sprawdzałem chyba wszystkie jej wersje. Skorzystałem również z poleceń zawartych w tym link: KLIK, łącznie z poleceniem sfc/scannow. Nic nie wykazało. Nie powiem, troszkę irytuje mnie ten problem. Gdy prowadzi się z kimś konwersację i dochodzi do zawieszenia programu nic już nie można zrobić. Liczę na jakieś konkretne propozycje rozwiązań problemów ze strony, tak myślę, bardziej kompetentnych użytkowników. Pozdrawiam. |