![]() |
Rozwiązany Wyłączenie systemu podczas aktualizacji, Windows nie startuje. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Wyłączenie systemu podczas aktualizacji, Windows nie startuje. (/wylaczenie-systemu-podczas-aktualizacji-windows-nie-startuje-43810-t) |
Wyłączenie systemu podczas aktualizacji, Windows nie startuje. - mateomix0 - 07.02.2015 11:26 Mam problem bo wyłączyłem przypadkowo komputer na listwie podczas aktualizacji. Teraz system nie chce się włączyć tak samo jak tryb awaryjny. Miałem punkt przywracania i backup lecz po włożeniu płyty od Windowsa nie widzi ich.... cio robić? Narzędzie do naprawienia błędów podczas rozruchu także nie dało rezultatu. Błąd który się pojawia podczas próby uruchomienia to: Windows failed to start... file: Windows/system32/config/system status: 0xc00000e9 info: nie można zalogować systemu ponieważ nie ma pliku rejestru systemu lub jest on uszkodzony nawet logo startowe się nie pojawia Może da się wprowadzić jakieś komendy aby skopiować pliki z płyty i podmienić je w systemie? Proszę o pomoc. Po wpisaniu chkdsk /r wyskakuje: Kod: The type of the file system is NTFS Dodam ze na poczatku przy uruchomieniu tego repaira, gdy skanuje systemy to pokazuje ze mam system win7 na dysku C a tak naprawde mam na G i w ogóle po wybraniu tego systemu jest napisane ze This version of system recovery is bot compatibile with the version of Windows you are trying to repair. .. a żeby wejść w te narzędzia musze dać Restore your Computer using a system image... w wejściu w które też jest błąd ze nie znaleziono RE: Wyłączenie systemu podczas aktualizacji, Windows nie startuje. - mateomix0 - 07.02.2015 18:53 Problem rozwiązany na innym forum bardzo szybko, dziękuję za pomoc -.- , do zamknięcia |