W koszu Jaki dodatkowy wentylator oraz jego umieszczenie. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Jaki dodatkowy wentylator oraz jego umieszczenie. (/jaki-dodatkowy-wentylator-oraz-jego-umieszczenie-43675-t) |
Jaki dodatkowy wentylator oraz jego umieszczenie. - wyrwiflak - 28.01.2015 17:29 Witajcie. Sorki jeśli źle trafiłem. Mianowicie kupiłem wentylator do obudowy Arctic Cooling Arctic F8 Pro PWM i mam zamiar go podłączyć, na razie nie wiem czy uda mi się go podłączyć z funkcją PWM moja płyta to GA-G41MT-D3V Gigabyta i widzę że ma tylko 2 gniazda pod wiatraki. Nie wiem czy dobrze bym podłączył gdybym zrobił to tak : w gniazdo CPU fan podłączam ów wentylator (wtyczka żeńska wiadomo) we wtyczkę wentylatora podłączam wiatrak procesora i ten drugi kabelek wentylatora Arctic Cooling z cieniutkim żółtym kabelkiem podłączam pod SYS fan by można było regulować obroty wiatraka Arctic Cooling spod Bios. Poprawcie mnie jeśli źle myślę i wyjaśnijcie jak poprawnie podłączyć, choć podejrzewam że mam zbyt starą płytę główną i nie da sie regulować obrotami spod biosu. Pozdrawiam Seba |