Rozwiązany Wyłączenie wbudowanego mikrofonu (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Rozwiązany Wyłączenie wbudowanego mikrofonu (rozwiązany) (/wylaczenie-wbudowanego-mikrofonu-rozwiazany-4361-t) |
Wyłączenie wbudowanego mikrofonu (rozwiązany) - przemo5020 - 08.02.2010 21:09 Witam. Chciałbym wyłączyć w swoim laptopie wbudowany mikrofon gdyż jak podłączam zewnętrzny do gniazda mikrofonu to nagrywają mi obydwa. Gdy wyciszę w ustawieniach Realteka to wycisza obydwa.. albo tylko ten podłączony. Czy jest jakaś możliwość wyłączenia wbudowanego mikrofonu? Windows 7 Laptop: HASEE Q540S. Pozdrawiam RE: Wyłączenie wbudowanego mikrofonu - MoruS_PL - 08.02.2010 21:17 Sprawdź w realteku mikrofon zaawansowane ustawienia urządzenia i zaznacz oddzielenie... i wtedy podłącz mikrofon i spróbuj. Może wtedy pokażą się oddzielnie. U mnie to działa. Kto mi wywalił screena? RE: Wyłączenie wbudowanego mikrofonu - MAciachPaN - 08.02.2010 21:23 Urządzenia do odtwarzania i tam wyłącz ten wbudowany mikrofon. |